Пияно пиле с лук

Необходими продукти:
1 пиле около 1,2 килограма
2 големи глави лук
200 милилитра сухо бяло вино
олио
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете пилето на порции и запържете в тиган с нагорещено олио.
Лука нарежете на кръгчета и го изпържете отделно до златисто. След това налейте виното и задушете за няколко
минути.
Подредете месото плътно в дълбока тава, поръсете с подправки по избор и на вкус. Върху него разпределете лука с виното и налейте малко вода (около 1 чаена чаша).
Поставете ястието във фурната на средна температура и нека се приготвя в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЪПГРЕЙП АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ БЯЛО ГРОЗДЕ И КОФЕИН 180 мл.
ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА ПЛЮС капсули * 50 РАМКОФАРМ
ХАЙТМАН ЦВЕТОУЛАВЯЩИ КЪРПИЧКИ ПРОТИВ ОЦВЕТЯВАНЕ И ПОСИВЯВАНЕ НА ПРАНЕ * 45
ЧАЙ ФИЛТЪР ПЕРФЕКТНА ФОРМА * 20 бр. БИОПРОГРАМА
ЛОГОНА ШАМПОАН С ЛЕШНИК ЗА КЕСТЕНЯВИ ИЛИ ОЦВЕТЕНИ В КЕСТЕНЯВО КОСИ 250 мл.
ЛИГНИН БЯЛ 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Ползи и вреди на червения лук
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Пилешки дробчета с лук
- Мандраке, Мандрагора
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Лучени кръгчета на скара
Коментари към Пияно пиле с лук