Пияно пиле с лук

Необходими продукти:
1 пиле около 1,2 килограма
2 големи глави лук
200 милилитра сухо бяло вино
олио
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете пилето на порции и запържете в тиган с нагорещено олио.
Лука нарежете на кръгчета и го изпържете отделно до златисто. След това налейте виното и задушете за няколко
минути.
Подредете месото плътно в дълбока тава, поръсете с подправки по избор и на вкус. Върху него разпределете лука с виното и налейте малко вода (около 1 чаена чаша).
Поставете ястието във фурната на средна температура и нека се приготвя в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЪПГРЕЙП АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ БЯЛО ГРОЗДЕ И КОФЕИН 180 мл.
ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА ПЛЮС капсули * 50 РАМКОФАРМ
ДУШ ГЕЛ АВИА С БЯЛА ХУМА 250 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ПЕРФЕКТНА ФОРМА * 20 бр. БИОПРОГРАМА
ЛОГОНА ШАМПОАН С ЛЕШНИК ЗА КЕСТЕНЯВИ ИЛИ ОЦВЕТЕНИ В КЕСТЕНЯВО КОСИ 250 мл.
ЛИГНИН БЯЛ 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Как влияе виното на здравето ни?
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Коктейл Мимоза с червен портокал
- По-малък риск от артрит, ако пийваме бира или вино в малки количества
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Панирани пилешки крокети в тесто с топено сирене и царевица
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
Коментари към Пияно пиле с лук