Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
Необходими продукти:
700 грама филе от риба по ваш избор
2 глави лук
2 моркова
0,500 литра доматен сок
олио за пържене
1/2 чаена чаша сухо бяло вино
сол и пипер на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на парчета, лука - на четвъртинки, настържете морковите. Запържете лука до златисто, след това добавете рибата, пържете няколко минути и тогава сложете морковите. Овкусете със сол и пипер, налейте доматения сок, затворете съда с капак и оставете ястието да се задушава в продължение на 15 минути на слаб огън. След това налейте виното, нарязания магданоз и нека се задушава още 3 - 4 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Риба с чери домати, маслини и каперси
- Скумрия на фурна с майонеза и горчица
- Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)
Коментари към Задушена риба в бяло вино със зеленчуци