Горещ шоколад с канела

Необходими продукти:
350 мл прясно мляко
150 мл сметана 20%
1 ч. л. канела на прах или 1 пръчка
1 тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Смесете млякото и сметаната в тенджера и оставете сместа да заври. Добавете канелата (счукана, ако е пръчка) и нека постои 5 минути. След това прецедете и смесете с настъргания шоколад. Бъркайте, докато шоколадът не се разтопи.
Напитката се поднася в чаша за капучино.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
МАТИСЪН ЛАТЕ С КАКАО, МАКА, ЛУКУМА И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА БИО прах 160 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Канелено дърво, Канела
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Полезни свойства на канелата
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
Коментари към Горещ шоколад с канела