Глазура от бял шоколад

Необходими продукти:
2 супени лъжици прясно мляко
175 грама пудра захар
200 грама бял шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада и го разтопете на водна баня. Прибавете по 1 лъжичка мляко и пудра захар, бъркайте, докато се получи плътна смес. След това сложете останалите захар, мляко и разбийте.
Това е всичко.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Немски кекс с нуга крем
- Понички с млечна ванилова глазура
- Ванилов сладкиш с карамелена глазура
- Млечен десерт от грис с кондензирано мляко и шоколадова глазура
- Сьомга с медена глазура във фолио
- Пастички с бадеми, ром и шоколадова глазура
- Захарно тесто с яйчен белтък
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Домашен сладолед с бял шоколад и шамфъстъци
Коментари към Глазура от бял шоколад