Чеснова майонеза със зехтин
Необходими продукти:
1 яйце
2 - 3 скилидки чесън
100 милилитра зехтин
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън и ги нарежете на малки парченца. Разбийте яйцето с чесъна с помощта на блендер, докато чесънът напълно се смели. Без да спирате да разбивате, добавете половината от зехтина, вливайки го на тънка струя. Разбийте до сгъстяване на соса. След това сложете солта, останалия зехтин и разбийте до получаването на консистенция на майонеза.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Облекчете синузита с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Чеснова майонеза със зехтин