Сос песто от бял боб с чесън
Необходими продукти:
1,5 чаени чаши сварен бял боб
1 връзка пресен босилек
1 супена лъжица балсамов оцет
1/2 чаена лъжица лимонов сок
4 супени лъжици зехтин
3-4 скилидки чесън
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете сварения боб в съда на блендер, прибавете връзката босилек, скилидките чесън, налейте балсамовия оцет, зехтина и лимоновия сок, сложете сол и смлян черен пипер на вкус.
Разбийте всички продукти до получаването на гъсто пюре и сосът е готов. Може да поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Облекчете синузита с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Отглеждане на босилек
Коментари към Сос песто от бял боб с чесън