Сос песто от бял боб с чесън
Необходими продукти:
1,5 чаени чаши сварен бял боб
1 връзка пресен босилек
1 супена лъжица балсамов оцет
1/2 чаена лъжица лимонов сок
4 супени лъжици зехтин
3-4 скилидки чесън
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете сварения боб в съда на блендер, прибавете връзката босилек, скилидките чесън, налейте балсамовия оцет, зехтина и лимоновия сок, сложете сол и смлян черен пипер на вкус.
Разбийте всички продукти до получаването на гъсто пюре и сосът е готов. Може да поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сос Бъфало
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Киноа с черен боб
- Чеснова майонеза със зехтин
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Смелете лимони с чесън, за да си приготвите чудодеен лек срещу високото кръвно
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Гъбено песто с орехи и пармезан
Коментари към Сос песто от бял боб с чесън