Сос песто от бял боб с чесън

Необходими продукти:
1,5 чаени чаши сварен бял боб
1 връзка пресен босилек
1 супена лъжица балсамов оцет
1/2 чаена лъжица лимонов сок
4 супени лъжици зехтин
3-4 скилидки чесън
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете сварения боб в съда на блендер, прибавете връзката босилек, скилидките чесън, налейте балсамовия оцет, зехтина и лимоновия сок, сложете сол и смлян черен пипер на вкус.
Разбийте всички продукти до получаването на гъсто пюре и сосът е готов. Може да поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
НовБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Сос Бъфало
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Отглеждане на босилек
Коментари към Сос песто от бял боб с чесън