Печени тиквички с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
СУОНСЪН МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули 500 мг * 250 SW393
БИОХЕРБА ТИНКТУРА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА С ГЛИЦЕРИН (БЕЗ АЛКОХОЛ) 100 мл
АБГ КАРДИО капсули * 30 УНИФАРМА
ГАРЛИКМАКС 5000 - ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Лечебни ползи от чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън