Салата от цвекло с топено сирене и орехи

Необходими продукти:
- 400 грама сварено цвекло
- 200 грама топено сирене
- 100 грама орехови ядки
- 4-5 скилидки чесън
- 200 грама майонеза
- сол и зелени подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете свареното и обелено цвекло, охладеното топено сирене и смесете двата продукта. Към тях прибавете счуканите орехови ядки и ситно нарязаните скилидки чесън.
Разбъркайте, подсолете, сложете майонезата и зелените подправки, след което отново разбъркайте.
Салатата е готова за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: znaj.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Швейцарско цвекло (суис чард, манголд)
- Палачинки от цвекло с плънка от рикота
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Сарми от швейцарско цвекло със стафиди, нахут и зеленчуци
- Салата от цвекло с чесън и орехи
- Сок от цвекло
- Смути от цвекло с ябълка и морков
- Диета за отслабване с моркови и цвекло
- Подобрете храносмилането с листа от червено цвекло
Коментари към Салата от цвекло с топено сирене и орехи