Рулца от кашкавал със сьомга

Необходими продукти:
- 150-200 грама твърд кашкавал
- 200-250 грама филе от слабо осолена сьомга
- 30 грама магданоз или копър
- маслини и зелени подправки за украса
Начин на приготвяне:
Настържете ситно кашкавала в купа или малка тенджера. Прибавете наситнения копър или магданоз и разбъркайте.
Поставете съда на водна баня и бъркайте, докато съдържанието му се разтопи напълно.
Разстелете върху половината на лист пергамент, покрийте с останалата част на хартията. Разточете тънък пласт.
Нарежете сьомгата на тънки и дълги парчета, които подредете върху кашкаваления слой.
Навийте плътно руло с помощта на пергамента, което увийте в същата хартия или стреч фолио и приберете в хладилника. Поставете някаква тежест отгоре и оставете за час.
Когато предястието се охлади и стегне, отстранете обвивката, нарежете рулото на парчета и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Кашкавален сос Бешамел
- Картофени бомбички с шунка и кашкавал
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Сандвич Пеперони с домашно хлебче
Коментари към Рулца от кашкавал със сьомга