Рулца от кашкавал със сьомга
Необходими продукти:
- 150-200 грама твърд кашкавал
- 200-250 грама филе от слабо осолена сьомга
- 30 грама магданоз или копър
- маслини и зелени подправки за украса
Начин на приготвяне:
Настържете ситно кашкавала в купа или малка тенджера. Прибавете наситнения копър или магданоз и разбъркайте.
Поставете съда на водна баня и бъркайте, докато съдържанието му се разтопи напълно.
Разстелете върху половината на лист пергамент, покрийте с останалата част на хартията. Разточете тънък пласт.
Нарежете сьомгата на тънки и дълги парчета, които подредете върху кашкаваления слой.
Навийте плътно руло с помощта на пергамента, което увийте в същата хартия или стреч фолио и приберете в хладилника. Поставете някаква тежест отгоре и оставете за час.
Когато предястието се охлади и стегне, отстранете обвивката, нарежете рулото на парчета и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
ПРОМОЯМАМОТО НУТРИШЪН АЛФА ТЕЧ 500 г
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сьомга с вино и сметана на тиган
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
Коментари към Рулца от кашкавал със сьомга