Рулца от кашкавал със сьомга

Необходими продукти:
- 150-200 грама твърд кашкавал
- 200-250 грама филе от слабо осолена сьомга
- 30 грама магданоз или копър
- маслини и зелени подправки за украса
Начин на приготвяне:
Настържете ситно кашкавала в купа или малка тенджера. Прибавете наситнения копър или магданоз и разбъркайте.
Поставете съда на водна баня и бъркайте, докато съдържанието му се разтопи напълно.
Разстелете върху половината на лист пергамент, покрийте с останалата част на хартията. Разточете тънък пласт.
Нарежете сьомгата на тънки и дълги парчета, които подредете върху кашкаваления слой.
Навийте плътно руло с помощта на пергамента, което увийте в същата хартия или стреч фолио и приберете в хладилника. Поставете някаква тежест отгоре и оставете за час.
Когато предястието се охлади и стегне, отстранете обвивката, нарежете рулото на парчета и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОБАЛАНС СУПЕР АМПУЛА С DNA ГЕЛ ОТ СЬОМГА 2 мл * 10
НовОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО капсули 500 мг * 120 SANCT BERNHARD
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
НовДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
БИОФОРМ АРКТИК СЬОМГА ОМЕГА 3 капсули * 120
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как да разпознаем млечните продукти с растителни мазнини
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Царевичен грис с чедър и пармезан
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Сьомга с броколи и шамфъстък
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Рулца от кашкавал със сьомга