Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Рулца от кашкавал със сьомга

Рулца от кашкавал със сьомга

Рулца от кашкавал със сьомга - изображение

Необходими продукти:

  • 150-200 грама твърд кашкавал
  • 200-250 грама филе от слабо осолена сьомга
  • 30 грама магданоз или копър
  • маслини и зелени подправки за украса


Начин на приготвяне:

Настържете ситно кашкавала в купа или малка тенджера. Прибавете наситнения копър или магданоз и разбъркайте.

Поставете съда на водна баня и бъркайте, докато съдържанието му се разтопи напълно.

Разстелете върху половината на лист пергамент, покрийте с останалата част на хартията. Разточете тънък пласт.

Нарежете сьомгата на тънки и дълги парчета, които подредете върху кашкаваления слой.

Навийте плътно руло с помощта на пергамента, което увийте в същата хартия или стреч фолио и приберете в хладилника. Поставете някаква тежест отгоре и оставете за час.

Когато предястието се охлади и стегне, отстранете обвивката, нарежете рулото на парчета и да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноХранене при...Здравни съветиСнимки