Рулца от кашкавал със сьомга

Необходими продукти:
- 150-200 грама твърд кашкавал
- 200-250 грама филе от слабо осолена сьомга
- 30 грама магданоз или копър
- маслини и зелени подправки за украса
Начин на приготвяне:
Настържете ситно кашкавала в купа или малка тенджера. Прибавете наситнения копър или магданоз и разбъркайте.
Поставете съда на водна баня и бъркайте, докато съдържанието му се разтопи напълно.
Разстелете върху половината на лист пергамент, покрийте с останалата част на хартията. Разточете тънък пласт.
Нарежете сьомгата на тънки и дълги парчета, които подредете върху кашкаваления слой.
Навийте плътно руло с помощта на пергамента, което увийте в същата хартия или стреч фолио и приберете в хладилника. Поставете някаква тежест отгоре и оставете за час.
Когато предястието се охлади и стегне, отстранете обвивката, нарежете рулото на парчета и да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Рулца от раци в кашкавалена панировка с чесън
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
Коментари към Рулца от кашкавал със сьомга