Пържено телешко с боб и червен лук
Необходими продукти:
- 350 грама телешко месо, нарязано на пръчици
- 1 глава червен лук, нарязан на едро
- 1 връзка кориандър
- 95 грама паста от люти чушки (крем)
- 400 грама боб от консерва, отцеден
Начин на приготвяне:
Загрейте малко олио в голям тиган и изпържете месото и лука за 5 минути, докато покафенеят.
Нарежете на ситно подправката и добавете към ястието само стъблата, заедно с пастата от чушки. Напълнете бурканчето от чушките с вода (2 пъти) и течността добавете към ястието. Оставете да заври и сложете боба. Подправете и оставете всички продукти да се сгорещят.
Свалете от котлона и добавете листенцата кориандър.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Боб с наденица и кисело зеле
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Бобът и неговите роднини понижават лошия холестерол
- Салата от бял боб с печени чушки и маслини
- Канавалия гладиата
- Енчиладас с телешко и доматен сос
- Френска яхния с гъби и телешко - Бьоф бургиньон
- Печено телешко с бекон в бяло вино и масло
Коментари към Пържено телешко с боб и червен лук