Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Пици Пица с печурки, кайма и моцарела

Пица с печурки, кайма и моцарела

от 18 март 2019г., обновено на 19 март 2019г.
Пица с печурки, кайма и моцарела - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

За тестото:

  • 400 грама брашно
  • 200-250 милилитра вода (топла)
  • 1 чаена лъжица суха мая и същото количество захар
  • щипка сол
  • 4 супени лъжици зехтин

За плънката:

  • глава кромид лук
  • 500 грама кайма (пилешка, телешка, свинска, смес)
  • 300 грама печурки
  • 100 грама моцарела
  • 300 грама настъргани домати (или доматено пюре)
  • 100 грама кашкавал
  • 1/2 чаена лъжица риган, чесън на прах и босилек
  • сол


Начин на приготвяне:

Пресейте брашното, към него прибавете захарта, солта, маята, зехтина и постепенно и по малко налейте топлата вода, замесвайки тесто. То трябва да се получи еластично. Оставете го за 30 минути на топло място.

Нарежете лука ситно, изпържете го в олио, добавете каймата, настърганите домати, подправете и пържете до готовност.

Разточете тестото, за да се получи основа с дебелина около сантиметър. Сложете в намазнена тава и върху тестото разпределете каймата. Следват гъбите (едро нарязани), моцарелата и кашкавала.

Изпечете във фурната за около 30-40 минути (на 200 градуса).

Пица с кайма, гъби и моцарела

Пица с кайма, гъби и моцарела

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kuharka.ru

Още по темата:
  • Пица от спагети с кайма, гъби и лук Пица от спагети с кайма, гъби и лук
  • Пикатна кайма с кашкавал на тиган Пикатна кайма с кашкавал на тиган
  • Панирани шницели от кайма Панирани шницели от кайма
  • Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пица с печурки, кайма и моцарела

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пица с печурки, кайма и моцарела
    www.framar.bg 
    на 07 July 2025 в 10:07
    Коментирайте "Пица с печурки, кайма и моцарела"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Пици
  • Пикатна кайма с кашкавал на тиган
  • Здравословна черна пица
  • Как да използваме плоча за пица
  • Бяла пица с броколи, гъби и млечен сос със сирена
  • Хрупкава двойна пица на тиган
  • Панирани шницели от кайма
  • Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
  • Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос
  • Запеканка от тиквички с кайма и домати
  • Задушен зелен грах с кайма
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Как се приготвя веган пица?

преди 1987 дни, 21 часа и 44 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2111 дни, 18 часа и 21 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 2 дни, 22 часа и 9 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 9 дни, 18 часа и 18 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 11 дни, 11 часа

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 23 дни, 17 часа и 51 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЛЮКСЕОЛ МАСКА С КЕРАТИН 200 мл

ХРОМ ПИКОЛИНАТ таблетки 200 мкг * 90 GNC

ЛАМИЗИЛ крем 1% 30 г

ИРИТО РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ 75 мл

БИОБИ КОЛОН ХЕРБ капсули * 180

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

МАКМИРОР таблетки 20 * 200 мг

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 10:07:08

ЕНТАН капсули * 30 БОРОЛА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 10:06:21

БЕНЕВРАКС таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 10:06:09

Д-р Ангел Петров Христозов

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 08:51:00

д-р Каменна Маринова Вутова

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 08:49:44
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival