Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън
![Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/pastet-ot-yaitsa-i-topeno-sirene.jpg)
Необходими продукти:
- 100 грама топено сирене
- 2 твърдо сварени кокоши яйца
- 1 супена лъжица домашна майонеза
- шепа черни маслини без костилки
- 2 малки скилидки чесън
- щипка сол при необходимост
Начин на приготвяне:
Настържете и смесете яйцата и топеното сирене. Към тях прибавете кръгчета черни маслини, пресования чесън и лъжица майонеза. По желание подсолете и разбъркайте.
Пастетът е готов за нанасяне върху филия хляб.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: alimero.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пастет от сардини и яйца
- Пастет от нахут и слънчогледови семена с мед
- Домашно топено сирене от извара, масло и ароматни подправки
- Пълнозърнести сандвичи с млечен пастет и пилешко
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Пастет от черен дроб с лук и моркови
- Пастет от сирене и тиквички с орехи и чесън
- Пастет от извара с домати и лук
Коментари към Пастет от яйца и топено сирене с маслини и чесън