Хапки от топено сирене с копър и чесън в лаваш
Необходими продукти:
- 2 листа лаваш
- 200 грама топено сирене
- връзка копър
- 3 скилидки чесън
- 2 яйца
- сол
Начин на приготвяне:
Нарежете листата лаваш на неголеми квадрати. Върху всеки сложете по малко от топеното сирене, което поръсете със смес от наситнения копър и намачканите скилидки чесън. Затворете плънката с тестото и потопете получените "пакетчета" в разбитите яйца.
Изпържете ги след това до златисто в горещо олио.
Предястието е готово.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: ovkuse.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Топено сирене с гъби и лук
- Топено сирене
- Домашно топено сирене от извара, масло и ароматни подправки
- Пастет от топено сирене с моркови и лук
- Предястие от топено сирене с яйчена плънка и орехи
- Пита от пясъчно тесто с лук, кашкавал и топено сирене
- Хапки от топено сирене с рулца от раци, маслини и орехи
- Сос от топено сирене с шунка (за палачинки)
- Топено сирене с подправки
- Хапки от топено сирене със зелени маслини и червен пипер
Коментари към Хапки от топено сирене с копър и чесън в лаваш