Панирани ябълки

Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА CLEOPATRA'S NIGHT 80 г + 15 хартиени филтъра
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ капсули * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Хрупкави чушки Халапеньо с крема сирене
- Лечебните свойства на ябълковия оцет
Коментари към Панирани ябълки