Панирани ябълки

Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП БИО ПЮРЕ МОРКОВИ И ЯБЪЛКИ 125 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
Нов ПРОМОГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ДЖИНДЖИФИЛ И ЯБЪЛКА * 20 БИОПРОГРАМА
НАТУРАЛИКО ЯБЪЛКОВ САЙДЕР таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Рецепти за домашно сладко от ябълки
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Направете си сами домашен ябълков оцет
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Лечебната комбинация от мед, ябълков оцет и чесън
Коментари към Панирани ябълки