Панирани ябълки
Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ХИДРАТИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 60 мл
ЛА РИВ ДЕТСКИ ПАРФЮМ 44 CATS PILOU 75 мл
ГАНЧЕВ СОК ЯБЪЛКИ И ЧЕРЕШИ 750 мл
БИСПОЛ СВЕЩ В ЧАША С АРОМАТ НА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА sn71s-20
ХИП БИО ПЮРЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ С ЯБЪЛКА 125 г 4203
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Напитка от червени ябълки с мед, джинджифил и лимон
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Сладкиш Дунавски вълни с ябълки и млечно-яйчен крем
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Панирана тиква
Коментари към Панирани ябълки