Панирани ябълки

Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА ALPINE HERBS филтър * 15
НовЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ 20 мл.
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СТРАХОВЕ И ФОБИИ
САНТЕ БИО ШАМПОАН ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ С ОРГАНИЧНА ЯБЪЛКА 250 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Смути от коприва с банан и портокал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Панирана кладница в масло
Коментари към Панирани ябълки