Панирани ябълки
Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИСНИ ПРИНЦЕСА CANDY APPLE DREAM 4.8 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЧАГА ЕСЕН - ЯБЪЛКА, КРУША, ЛИСТ ОТ СМОКИНЯ * 24
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ПОЧИСТВАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С НИАЦИНАМИД 4% + САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА 2% 30 мл
КУБА ROYAL ДЕО СПРЕЙ ЗА МЪЖЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Панирани зелени домати
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Панирани ябълки