Панирани ябълки
Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЪРВЕН МАГНИТЕН ЛАБИРИНТ С ЦИФРИ - ФЕРМА 12280
ГАНЧЕВ СОК ЯБЪЛКА И ГРОЗДЕ 250 мл
ЯБЪЛКОВИ ПОЛИФЕНОЛИ капсули * 30 VIRIDIAN
БЕТИНА БАРТИ КОМПЛЕКТ BIG BEAR HUGS ДУШ ГЕЛ 200 мл + ЛОСИОН ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО 200 мл
НовАЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Ябълков сладкиш с грис
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Смути с банан, ябълка и портокал
Коментари към Панирани ябълки