Панирани ябълки
Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЮКСЕОЛ БАЛСАМ ЗА КОСА ПРИ КОСОПАД 200 мл
СТАМАТИН КИДС ЧЕРЕША сироп 100 мл WEDO
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПРАЙВ ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА FRIDAY 100 мл
БИО ВЕГАН СКИН ФУУД БИО ЗЕЛЕН ЧАЙ ОЗАРЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ВИТАМИКС ВИТАМИН C + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДИРЕКТ ородисперсно саше * 30 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ежедневната консумация на ябълки понижава кръвното налягане
- Печени ябълки с масло и канела
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Консумацията на ябълки не предизвиква пикове на кръвната захар
- Ябълка
Коментари към Панирани ябълки