Панирани ябълки

Необходими продукти:
- 1 литър олио за пържене
- 500 грама ябълки, обелени и нарязани на филийки
- 100 грама брашно + още за овалване
- 100 грама царевично брашно
- 1/2 чаена лъжица бакпулвер
- 300 милилитра газирана вода
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината до 180 градуса.
Двата вида брашна комбинирайте в голяма купа. Сипете газирана вода, докато се получи гъста каша.
Оваляйте ябълките в брашно, след което потопете в панировката. Изпържете за 2-3 минути, докато станат златисти.
Отцедете панираните ябълки върху хартия и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДРЕНАКС ФОРТЕ ЗА НОРМАЛНА ЧРЕВНА ПЕРИСТАЛТИКА сашета * 20
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛОКСИ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 1000 мл
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОМЕДИТЕРАНЕА ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ЯБЪЛКА 300 мл ВМ-41
ЯБЪЛКОВИ ПОЛИФЕНОЛИ капсули * 30 VIRIDIAN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Диета с ябълки за 7 дни
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Панирани тиквички с шунка, кашкавал и сирене
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Ябълка
- Морски костур с горчица в орехова панировка
Коментари към Панирани ябълки