Пилешки дробчета с ябълки
Необходими продукти:
300 грама пилешки дробчета
1-2 глави лук
1-2 големи ябълки
сол, пипер, захар и други подправки - на вкус
брашно за паниране
олио за пържене
сода
Начин на приготвяне:
Измийте добре дробчетата, оваляйте в сода (нека престоят 8-10 минути в нея), след това измийте, подсушете, овкусете по ваш избор и изпържете.
Нарежете лука на малки кубчета. Запържете го до златисто, като към олиото добавите щипка захар и сол.
Обелете ябълките, отстранете сърцевината със семките и нарежете на тънки парченца. След това ги оваляйте в брашно и пържете до получаването на златист цвят.
Подредете ябълките по края на чинията, в средата сложете дробчетата, отгоре изсипете запържения лук и украсете с пресен магданоз.
Ястието е готово.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЗА ДЕЦА ЯГОДА дъвчащи таблетки * 18
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ ЕВКАЛИПТ дъвчащи таблетки * 12
НовБИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
Нов911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Диета с ябълки за 7 дни
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Полезно ли е да консумираме пилешки черен дроб
- Ползи и вреди на червения лук
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Салата от маслини и лук
Коментари към Пилешки дробчета с ябълки