Картофени хлебчета на тиган

- 500 грама картофи, сварени
- 120 грама брашно
- 60 грама масло
- сол
Начин на приготвяне:
Затоплете тиган с незалепващо покритие.
Намачкайте картофите и ги смесете с маслото, брашното и солта. Оформете тесто.
Разточете го и отрежете 6 триъгълника от него.
Опечете ги на тигана докато станат златисти - за около 4-5 минути на всяка страна.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Девет ползи от картофените обелки
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Картофени хлебчета на тиган