Картофени хлебчета на тиган
- 500 грама картофи, сварени
- 120 грама брашно
- 60 грама масло
- сол
Начин на приготвяне:
Затоплете тиган с незалепващо покритие.
Намачкайте картофите и ги смесете с маслото, брашното и солта. Оформете тесто.
Разточете го и отрежете 6 триъгълника от него.
Опечете ги на тигана докато станат златисти - за около 4-5 минути на всяка страна.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Супа от коприва с картофи
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
Коментари към Картофени хлебчета на тиган