Запечени карфиолени филийки

Необходими продукти:
- 5 чаени чаши смлян карфиол
- 1 чаена чаша настъргано сирене чедър
- 1 голямо разбито яйце
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете смления карфиол в купа и го загрейте в микровълновата за 3 минути. Оставете да се охлади и го сложете върху чиста кухненска кърпа. Увийте кърпата, за да отцедите от него излишната течност. Изцедения карфиол комбинирайте с чедъра и яйцата и подправете.
Оформете малки правоъгълници в тава, застлана с хартия за печене. Опечете за около 20-25 минути на 220 градуса, до златисто.
Получените филийки използвайте вместо хляб за приготвянето на различни сандвичи.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Задушени броколи и цветно зеле с моркови и грах в сметанов сос
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Салата Табуле с карфиол
- Карфиол, Цветно зеле
- Печен карфиол с кайма, домати, заливка и кашкавал
- Домашен ориз от карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Паниран карфиол с къри
- Карфиол с гъби и целина
Коментари към Запечени карфиолени филийки