Запечени карфиолени филийки
Необходими продукти:
- 5 чаени чаши смлян карфиол
- 1 чаена чаша настъргано сирене чедър
- 1 голямо разбито яйце
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете смления карфиол в купа и го загрейте в микровълновата за 3 минути. Оставете да се охлади и го сложете върху чиста кухненска кърпа. Увийте кърпата, за да отцедите от него излишната течност. Изцедения карфиол комбинирайте с чедъра и яйцата и подправете.
Оформете малки правоъгълници в тава, застлана с хартия за печене. Опечете за около 20-25 минути на 220 градуса, до златисто.
Получените филийки използвайте вместо хляб за приготвянето на различни сандвичи.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ХИП ПЮРЕ РАЗЛИЧНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Карфиол, Цветно зеле
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Цветно зеле, карфиол
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Печени зеленчуци - картофи, карфиол, нахут с къри паста
- Топла салата с карфиол, нахут и нар
- Карфиол с гъби и целина
- Пилешко с цветно зеле и сметана на фурна
- Печен карфиол с кайма, домати, заливка и кашкавал
Коментари към Запечени карфиолени филийки