Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Запечен карфиолени филийки

Запечен карфиолени филийки

Запечен карфиолени филийки - изображение

Необходими продукти:
5 чаени чаши смлян карфиол
1 чаена чаша настъргано сирене чедър
1 голямо разбито яйце
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете смления карфиол в купа и го загрейте в микровълновата за 3 минути. Оставете да се охлади и го сложете върху чиста кухненска кърпа. Увийте кърпата, за да отцедите от него излишната течност.
Изцедения карфиол комбинирайте с чедъра и яйцата и подправете.
Оформете малки правоъгълници в тава, застлана с хартия за печене.
Опечете за около 20-25 минути на 220 градуса, до златисто.
Получените филийки използвайте вместо хляб за приготвянето на различни сандвичи

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиЛюбопитноХрани и ястияБотаника