Запечени карфиолени филийки
Необходими продукти:
- 5 чаени чаши смлян карфиол
- 1 чаена чаша настъргано сирене чедър
- 1 голямо разбито яйце
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете смления карфиол в купа и го загрейте в микровълновата за 3 минути. Оставете да се охлади и го сложете върху чиста кухненска кърпа. Увийте кърпата, за да отцедите от него излишната течност. Изцедения карфиол комбинирайте с чедъра и яйцата и подправете.
Оформете малки правоъгълници в тава, застлана с хартия за печене. Опечете за около 20-25 минути на 220 градуса, до златисто.
Получените филийки използвайте вместо хляб за приготвянето на различни сандвичи.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Карфиол, Цветно зеле
- Запечен карфиол със сирена и бекон
- Печен карфиол със соев сос и сироп от агаве
- Салата Табуле с карфиол
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Пържен карфиол по корейски
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
Коментари към Запечени карфиолени филийки