Запечени карфиолени филийки

Необходими продукти:
- 5 чаени чаши смлян карфиол
- 1 чаена чаша настъргано сирене чедър
- 1 голямо разбито яйце
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сложете смления карфиол в купа и го загрейте в микровълновата за 3 минути. Оставете да се охлади и го сложете върху чиста кухненска кърпа. Увийте кърпата, за да отцедите от него излишната течност. Изцедения карфиол комбинирайте с чедъра и яйцата и подправете.
Оформете малки правоъгълници в тава, застлана с хартия за печене. Опечете за около 20-25 минути на 220 градуса, до златисто.
Получените филийки използвайте вместо хляб за приготвянето на различни сандвичи.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Задушени броколи и цветно зеле с моркови и грах в сметанов сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Бързи макарони с карфиол
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Карфиол, Цветно зеле
- Запечен карфиол със сирена и бекон
- Домашен ориз от карфиол
Коментари към Запечени карфиолени филийки