Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Гъбена фритата с маслини и спанак

Гъбена фритата с маслини и спанак

от 19 яну 2019г.
Гъбена фритата с маслини и спанак - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 супена лъжица зехтин
  • 1 чаена чаша гъби печурки
  • 2 чаени чаши спанак
  • 1 голяма глава лук шалот, нарязан на тънко
  • 4 цели яйца + 2 белтъка
  • 2 чаени лъжици свеж розмарин (или 1/2 чаена лъжица сух)
  • 1/4 чаена чаша нарязани маслини Камалата, без костилки
  • 1/3 чаена чаша фино настърган пармезан

Начин на приготвяне:

В тиган с огнеупорна дръжка излейте зехтина. Запържете лука и гъбите за 5-6 минути, докато омекнат, като разбърквате от понякога.

В купа разбийте яйцата и белтъците, подправени със сол, розмарин и смлян черен пипер.

Излейте яйчната смес в тигана и гответе на средна температура. Когато сместа започне да стяга в краищата с шпатула повдигнете краищата, така че течните яйца да се излеят отдолу. Продължете готвенето, докато повърхността остане леко влажна. В този момент поръсете със сиренето и маслините.

Прехвърлете във фурната, за да се запече за 2 минути на горен реотан.

Изчакайте 5 минути ястието да се охлади, преди да я поднесете.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com

Още по темата:
  • Фритата Примавера Фритата Примавера
  • Как да съхраняваме печурките - част 1 Как да съхраняваме печурките - част 1
  • Как да съхраняваме печурките - част 2 Как да съхраняваме печурките - част 2
  • Сладки гъбки Сладки гъбки
5.0/5 1 оценка

Коментари към Гъбена фритата с маслини и спанак

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Гъбена фритата с маслини и спанак
    www.framar.bg 
    на 19 October 2025 в 00:12
    Коментирайте "Гъбена фритата с маслини и спанак"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
  • Горска печурка, Кафява горска печурка
  • Как да съхраняваме печурките - част 1
  • Пържени печурки в соев сос
  • Двуспорова печурка
  • Пълнени тиквички с гъби, сметана и кашкавал
  • Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
  • Ядливи ли са всички култивирани гъби, какво да правим при отравяне?
  • Как да съхраняваме печурките - част 2
  • Дребна печурка, Пеперуда
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Транзиторен синовитТранзиторен синовит

Транзиторен синовит

от 18 окт 2025г.Прочети повече
Синдром на спящата красавицаСиндром на спящата красавица

Синдром на спящата красавица

от 17 окт 2025г.Прочети повече
Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудраХиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

от 17 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Олайф - хранителни добавки и козметика от Италия

преди 1 дни, 9 часа и 9 мин.

Истини и митове за лъчелечението - говорят специалистите на КОЦ – Пловдив

преди 3 дни, 15 часа и 41 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ капсули 400 мг * 30

БИОХЕРБА ЧАЙ ФИЛТЪР МАТОЧИНА * 20

ПЮРОЛИГО ТИРОИД КОМПЛЕКС йонизиран разтвор 500 мл

ОСТРОВИТ МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 200 г НЕОВКУСЕН

НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ХЕКЛА ЛАВА D30 пилули 10 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:03:27

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:02:49

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: Петко Иванов от 17 окт 2025г. в 14:33:16

ТРИБУТИН таблетки 300 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:32:19

ЦЕРЕБРОЛИЗИН инжекционен/инфузионен разтвор 10 мл * 5

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:17:49
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival