Начало Хранене Рецепти Салати Със зеленчуци Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички

Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички

Гъбена салата с моркови, кашкавал и кисели краставички - изображение

Необходими продукти:

  • пресни печурки
  • глава кромид
  • морков
  • твърд кашкавал
  • кисели краставички
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
  • майонеза/заквасена сметана + горчица (най-добре пикантна)
  • олио


Начин на приготвяне:

Нарежете гъбите и лука, изпържете ги до изпаряване на течността и извадете върху хартия.

В същия тиган налейте още 1 супена лъжица олио и изпържете едро настъргания морков, след което също извадете върху хартия.

Настържете кашкавала, копъра нарежете ситно и смесете продуктите, които подготвихте до момента.

В отделен съд комбинирайте майонеза/заквасена сметана и горчица. С дресинга овкусете салатата, поръсете със сол и черен пипер на вкус.

Може да добавите и крутони в салатата по желание.

Гъбена салата


Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-doma.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиБотаникаЛюбопитноХрани и ястияСнимкиНовиниСъставкиДиетиПроизводителиПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиАлт. медицинаКлинични пътекиИстория