Веган йоркширски пудинг

Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИНК (ЦИТРАТ) капсули 15 мг * 120 G & G
НУТРАТИЙ ЧАЙ НУТРАЛЪСТ филтър * 20
МАЙПРОТЕИН СОЕВ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ ОВКУСЕН 1 кг
САРСАПАРИЛА таблетки 560 мг * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 250 мг * 60
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Да бъдеш или да не бъдеш веган, или защо веганството има лоша репутация
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Кето мъфини с кокосово брашно и шоколад
- Мъфини с боровинки и рикота
- Кексчета с боровинки, котидж сирене и лимон
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Веган кисело мляко
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Веган майонеза от нахут
Коментари към Веган йоркширски пудинг