Веган йоркширски пудинг
Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИТАЛ КОНЦЕПТ ЧАЙ ДЕТОКС 100 г
ОСТРОВИТ ХЛОРЕЛА таблетки * 1000
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
СОЛГАР ИНОЗИТОЛ капсули 500 мг * 50
ГИНКО БИЛОБА таблетки 60 мг * 60 HOLLAND & BARRETT
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Веган наденички
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Перфектните бананови мъфини
- Мъфини в кошничка от хляб с бекон, яйца и кашкавал
- Веган майонеза от нахут
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Кето мъфини с кокосово брашно и шоколад
- Картофени мъфини с нежна млечна плънка и бекон
Коментари към Веган йоркширски пудинг