Веган йоркширски пудинг

Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УЕЛКИД ПЕПА ПИГ МУЛТИВИТАМИНИ желирани таблетки * 30 ВИТАБИОТИКС
СУОНСЪН ФИБРО ЕСЕНШЪЛС капсули * 90
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ЗЕЛЕН ЧАЙ ОРГАНИЧЕН капсули 500 мг * 30 VIRIDIAN
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
ДИГЕСТОН ПЛЮС таблетки * 30 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Мъфини с пълнеж от лимонов крем и глазура
- Веган майонеза от кашу
- Веганство и силови тренировки – възможна ли е тази комбинация?
- Морковени кексчета с орехи, стафиди и канела
- Кето мъфини с кокосово брашно и шоколад
- Веган наденички
- Веган кисело мляко
- Мъфини без захар с овесени ядки и бадемово мляко
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Мини яйчени мъфини с пилешко месо и зеленчуци
Коментари към Веган йоркширски пудинг