Веган йоркширски пудинг

Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС L - ГЛУТАМИН капсули 1000 мг * 120
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
МАЙПРОТЕИН СОЕВ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ 1 кг
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
НАУ ФУДС НИКОТИНАМИД АДЕНИН ДИНУКЛЕОТИД (NADH) капсули * 60
Безплатна доставка за България!ФИЗАЛИС ГИНКО БИЛОБА 100 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Перфектните бананови мъфини
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Веган майонеза от нахут
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Мини кексчета с фурми
- Мъфини от тиквички с шунка, домати и яйца
- Кексчета с боровинки, котидж сирене и лимон
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
Коментари към Веган йоркширски пудинг