Веган йоркширски пудинг

Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АШВАГАНДА ФОРМУЛА капсули * 30 HOLLAND & BARRETT
БАТЕРИ НУТРИШЪН ДЕТОКС ОВКУСЕН прах 200 гр.
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ОРГАНИЧЕН ДЖИНДЖИФИЛ капсули 400 мг * 30 VIRIDIAN
ИМУН пудра 88 г NATURE'S WAY
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Веган наденички
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Здравословни мъфини с трици и боровинки
- Веган шишчета с тофу и праз
- Мъфини есенни бухалчета
- Здравословна веган майонеза
- Бързи шоколадови мъфини в чаша
- Малинови кексчета с шоколадова глазура
- Как нашият свят ще се промени, ако всички станат вегани
- Направете си естествени незалепващи форми за мъфини от яйчни черупки
Коментари към Веган йоркширски пудинг