Веган йоркширски пудинг

Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИНКОВ ЦИТРАТ таблетки 100 мг * 100 ХЕЛТ ЕЙД
ДЕВА ДНЕВЕН ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С Q10 50 мл
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ МАГНЕЗИЙ СПОРТ ДИРЕКТ сашета * 20
САРСАПАРИЛА таблетки 560 мг * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 250 мг * 60
БОСВЕЛИЯ ЕКСТРАКТ капсули * 30 VIRIDIAN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Перфектните бананови мъфини
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Мини кексчета с фурми
- Мъфини с боровинки
- Шоколадови мъфини със сладолед, череши и глазура
- Пухкави хлебчета с царевично брашно
- Веган мъфини с овесени ядки, ягоди и банани
- Мъфини с пшеничен зародиш, банан и фъстъчено масло
Коментари към Веган йоркширски пудинг