Веган йоркширски пудинг
Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ТАБЛА С МЪФИНИ BJ465
НАУ ФУДС ГАБА прах 170 г
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 250 мг * 60
ТЕРАНОВА МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА капсули 430 мг * 100 NATURE'S GARDEN
МАЙПРОТЕИН ВЕГАН БЛЕНД ОВКУСЕН 2.5 кг
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Картофени мъфини с топено сирене, извара и моркови
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Перфектните бананови мъфини
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Мъфини с ябълково пюре и пълнеж крема сирене
- Веган майонеза от нахут
- Веган кисело мляко
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Веган наденички
- Мини кексчета с фурми
Коментари към Веган йоркширски пудинг