Веган йоркширски пудинг
Необходими продукти:
- 330 грама самонабухващо брашно
- 1 чаена лъжица бакпулвер
- 450 милилитра неподсладено соево мляко
- 150 милилитра топла вода
- 3 супени лъжици семена чия
- 50 милилитра олио
- сол
Начин на приготвяне:
Накиснете семената чия във водата за 5 минути.
Към брашното сложете бакпулвера, соевото мляко, накиснатата чия и водата, посолете и смелете в блендер, докато се получи еднородна смес.
Приберете в хладилник за 30 минути тестото да престои.
Фурната включете на 220 градуса.
Вземете форма за мъфини с 12 гнезда и във всяко сложете малко мазнина. След това приберете във фурната и сгорещете, след това във всяка чашка сложете от тестото.
Печете за 20-25 минути, докато йоркширските пудинги се надуят и станат златисти.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: aldi.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ТАБЛА С МЪФИНИ BJ465
НАУ ФУДС ЕЛЕУТЕРОКОК (ЕЛЕУТЕРО) капсули 500 мг * 100
РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК солуцио 350 мл.
Безплатна доставка за България!ДЖАРОУ ФОРМУЛАС МАСЛО ОТ АХИФЛАУЪР капсули 750 мг * 60
БИОТОНА БИО ЧАЙ МАТЧА ЗА НАЧИНАЕЩИ 80 г
НАУ ФУДС ЗЕЛЕН ЧАЙ ЕКСТРАКТ капсули 400 мг * 250
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Мъфини от тиквички с шунка, домати и яйца
- Веган майонеза от нахут
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Перфектните бананови мъфини
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Веган понички със сладък картоф
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Таханови мъфини с банан и овесени ядки
- Мъфини с пълнеж от лимонов крем и глазура
Коментари към Веган йоркширски пудинг