6 пластов десерт с пекан и кокос

Необходими продукти:
- 125 грама масло
- 1 1/2 чаени чаши трохи от грахам крекери (или бисквити)
- 340 грама шоколадови капки (или млечен шоколад)
- 1 1/3 чаени чаши кокосови стърготини или прясно настърган кокос
- 1 консерва от 400 грама кондензирано мляко
- 1 1/2 чаени чаши натрошен печен пекан (или орехи)
Начин на приготвяне:
Включете фурната на 170 градуса.
В правоъгълна тавичка сложете маслото и разтопете във фурната.
Когато маслото е втечнено, поръсете отгоре трохите от крекерите.
Поръсете с шоколадовия чипс равномерно.
Следва да добавите кокоса.
Полейте с кондензирано мляко цялата повърхност. Поръсете с натрошените орехи.
Печете за 25-30 минути, докато се образува хрупкава коричка по краищата.
Охладете напълно, след което нарежете на квадрати.
Сладките могат да се съхраняват в кутия на стайна температура или в хладилник. По желание могат и да се замразят.
Източник:
thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА CHIFON BELLE 100 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Кокосови сладки от три продукта
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Млечен кокосов кекс
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
Коментари към 6 пластов десерт с пекан и кокос