Яйца с колбас и кисели краставички в хлебна купа

Необходими продукти:
4 кръгли хлебчета/питки
4 яйца
200 грама колбас по избор
100 грама кашкавал
1 кисела краставица
сол на вкус
прясно мляко
Начин на приготвяне:
Отрежете горната част на питките.
Старателно отстранете вътрешността им.
Нарежете на ситно колбаса и киселата краставичка, настържете кашкавала.
Преди да напълните хлебчетата, намокрете ги с прясно мляко.
Сложете първо колбаса на дъното на купичките,
следва настъргания кашкавал,
краставичките
и най-отгоре яйцата. Сложете малко сол.
Подредете готовите хлебчета в тава и поставете във фурната за около 20 минути, докато жълтъкът се стегне.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Броколи с лук и яйца на фурна
- Яйца със спанак и кисело мляко
- Запеканка от моркови с яйца
- Печени яйца с лук и соев сос
- Яйчени гнезда с пармезан
- Печени яйца с масло и кашкавал в хлебни кошнички
- Запеканка за закуска от яйца и шунка
- Печени яйца в чаша с домати, лук и сметана
- Беконови кошнички с яйце и кашкавал
Коментари към Яйца с колбас и кисели краставички в хлебна купа