Яйца с кисело зеле и кашкавал

Необходими продукти:
3 яйца
200 грама кисело зеле
1/2 или 1 сладка чушка
сол на вкус
мъничко захар
настърган кашкавал на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала и го смесете със ситно нарязаното кисело зеле. Прибавете настърганата чушка, която преди това сте почистили от семената.
Намажете тиган с олио, сгорещете и разпределете зелевата маса. Залейте я с разбитите яйца и нека ястието се изпече до готовност от двете страни.
Добър апетит!
Снимка: ej-ka.net
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Сок от кисело зеле (зелева чорба) – ползи и вреди
- Омлет с чери домати и моцарела
- Боб с наденица и кисело зеле
- Омлет с чушки, домати и чесън
- Омлет с ориз по японски
- Омлет с киселец, извара и кашкавал
- Омлет със сьомга, кашкавал и домати
- Топла зеленчукова салата с омлет и гъби
- Яйчена палачинка с кашкавал (омлет)
- Летен омлет с домати и кашкавал
Коментари към Яйца с кисело зеле и кашкавал