Яйца с бекон и лук
Необходими продукти:
8 яйца
0,5 чаша прясно мляко
120 грама бекон
1 голяма глава лук (може и зелен)
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на кубчета и го запържете леко с нарязания лук. След това прибавете разбитите яйца, млякото, разбъркайте и изпържете.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Пълнени панирани яйца
- Яйца в доматен сос с моцарела и босилек
- Яйца на тиган с домати и манголд
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Пържени яйца с кайма и домати
- Турска закуска менемен с яйца и млечен сос със сумак
- Яйце в гнездо от хрупкав хляб
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Как да приготвите перфектните бъркани яйца
Коментари към Яйца с бекон и лук