Яйца в доматен сос с пармезан, чесън и риган
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 300 грама доматен сос
- сух риган на вкус
- 1 супена лъжица зехтин
- 100 грама пармезан
- 2 скилидки чесън
- сол, любими подправки и билки
Начин на приготвяне:
Сложете маслото и доматения сос в нагорещен тиган. Щом сместа се затопли, добавете двете намачкани скилидки чесън, ригана и други предпочитани билки, подсолете.
Пържете в продължение на 15 минути, след което извадете чесъна и чукнете яйцата в тигана.
Поръсете ги с настъргания пармезан и затворете съда с капак.
След 4 минути яйцата ще бъдат готови, а сиренето ще се е разтопило напълно.
Поднесете ястието с бял хляб.
Добър апетит!
Източник:
happy-giraffe.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени панирани яйца
- Яйца по мексикански с картофи
- Яйца на очи с лук и червен пипер
- Яйце в гнездо от хрупкав хляб
- Бъркани яйца Примавера
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Яйца Фламенко с картофи, домати и лук
- Бъркани яйца със зеленчуци и куркума
- Как да приготвите перфектните бъркани яйца
- Четири вида бъркани яйца
Коментари към Яйца в доматен сос с пармезан, чесън и риган