Ягодово масло

Необходими продукти:
- 200 грама меко масло
- 125 грама ягоди, нарязани на едро
- 25 грама пудра захар, пресята
Начин на приготвяне:
В голяма купа сложете маслото и го разбъркайте, докато стане кремообразно. Прибавете ягодите и захарта и с вилица намачкайте плодовете и разбъркайте, за да се комбинират добре продуктите.
От сока на ягодите кремът трябва да започне да се оцветява в розово.
Прехвърлете в удобен съд и покрийте. Приберете в хладилник и консумирайте с любимите си филийки.
Източник:
realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДИВ КОПЪР 10 мл
НАУ ФУДС СПОРТ МСТ ОЙЛ дражета 1000 мг * 150
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЖОЖОБА 20 мл
ОСТРОВИТ БАДЕМОВО МАСЛО С ПАРЧЕНЦА 500 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА НАР 50 мл
БОТАЛАЙФ КОНОПЕНО МАСЛО 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Картофени шишчета с масло
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Масло от рапица
- Хлебен пудинг
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Рулца от хляб с течен шоколад и ягоди
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
Коментари към Ягодово масло