Ягодова бисквитена торта без печене
Необходими продукти:
- 1 килограм ягоди, почистени
- 560 грама крема сирене
- 3 чаени чаши сметана
- 1 3/4 чаена чаша пудра захар
- 1 чаена лъжица ванилов екстракт
- около 30 бисквити
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги подсушете добре.
Запазете около 16 ягоди, ако са по-дребни или 8, ако са по-едри, а останалите нарежете.
С миксер разбийте крема сиренето, за да се получи крем, към който добавете половината сметана. След като се комбинират, внимателно добавете и останалата сметана, за да се получи крем.
На части изсипете пудрата захар към, като не спирате разбъркването, завършете с ванилията и кремът е готов.
Покрийте дъното на правоъгълна тава (с размери около 10 на 14 сантиметра) с ред бисквити. Отгоре намажете с 1/3 от крема и поставете втори ред от бисквитите. Отгоре намажете с половината от останалия крем и покрийте с нарязаните ягоди.
Отгоре сложете още един ред бисквити и ги притиснете надолу, за да залепят добре ягодите в крема.
Покрийте тортата с останалия крем и украсете с целите ягоди.
Покрийте с найлоново фолио и приберете за поне 4 часа в хладилник.
thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
- Сиропирана бишкотена торта с карамелизирани орехи и млечен крем
- Бисквитено руло с маслен кокосов крем
- Шоколадова торта с бисквити и кондензирано мляко
- Шоколадова торта от бисквити и орехи без печене
- Торта без печене с карамел и фъстъци
- Бишкотена торта с маскарпоне, ром и шоколад
- Бисквитена торта с млечен крем и шоколад
- Бърза торта от овесени бисквити с белтъчен крем
- Бисквитена торта с круши, банани и сметанов крем
Коментари към Ягодова бисквитена торта без печене