Ягодова бисквитена торта без печене

Необходими продукти:
- 1 килограм ягоди, почистени
- 560 грама крема сирене
- 3 чаени чаши сметана
- 1 3/4 чаена чаша пудра захар
- 1 чаена лъжица ванилов екстракт
- около 30 бисквити
Начин на приготвяне:
Измийте ягодите и ги подсушете добре.
Запазете около 16 ягоди, ако са по-дребни или 8, ако са по-едри, а останалите нарежете.
С миксер разбийте крема сиренето, за да се получи крем, към който добавете половината сметана. След като се комбинират, внимателно добавете и останалата сметана, за да се получи крем.
На части изсипете пудрата захар към, като не спирате разбъркването, завършете с ванилията и кремът е готов.
Покрийте дъното на правоъгълна тава (с размери около 10 на 14 сантиметра) с ред бисквити. Отгоре намажете с 1/3 от крема и поставете втори ред от бисквитите. Отгоре намажете с половината от останалия крем и покрийте с нарязаните ягоди.
Отгоре сложете още един ред бисквити и ги притиснете надолу, за да залепят добре ягодите в крема.
Покрийте тортата с останалия крем и украсете с целите ягоди.
Покрийте с найлоново фолио и приберете за поне 4 часа в хладилник.
thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Сиропирана бишкотена торта с карамелизирани орехи и млечен крем
- Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
- Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура
- Бишкотена торта с яйчен крем, плодов сироп и орехи
- Бананова торта с бисквити и сметана
- Бисквитена торта с извара, сушени плодове и бяла глазура
- Бисквитена торта с крема сирене, парченца шоколад и сметана
- Бисквитена торта с маскарпоне
- Бисквитена торта с извара, кафе, плодове и орехи
- Торта от бисквити с яйчен крем и шоколад
Коментари към Ягодова бисквитена торта без печене