Ябълки в шоколад с орехи

Необходими продукти:
200 грама захар
4 супени лъжици вода
100 грама шоколад
натрошени орехи, бадеми или други ядки по ваш избор - за овалване
1-2 ябълки
Начин на приготвяне:
Разтопете захарта в подходящ съд, налейте водата и оставете сместа на котлона, докато придобие златист цвят.
Шоколада разтопете на водна баня.
Измийте старателно ябълките, подсушете ги и потопете първо в захарния сироп, след това в шоколадовата глазура. Поръсете с натрошени ядки по избор. Може да използвате семена или цветни сладкарски захарни пръчици.
Десертът е готов.
Добър апетит!
Снимка: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ШОКОЛАД 200 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ЕНДОКА КОНОПЕНО МАСЛО С МЕНТА И ШОКОЛАД 300 мг CBD 3% капки 10 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
Коментари към Ябълки в шоколад с орехи