Ябълки в шоколад с орехи
Необходими продукти:
200 грама захар
4 супени лъжици вода
100 грама шоколад
натрошени орехи, бадеми или други ядки по ваш избор - за овалване
1-2 ябълки
Начин на приготвяне:
Разтопете захарта в подходящ съд, налейте водата и оставете сместа на котлона, докато придобие златист цвят.
Шоколада разтопете на водна баня.
Измийте старателно ябълките, подсушете ги и потопете първо в захарния сироп, след това в шоколадовата глазура. Поръсете с натрошени ядки по избор. Може да използвате семена или цветни сладкарски захарни пръчици.
Десертът е готов.
Добър апетит!
Снимка: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛМЕКС ЧЕРЕН ШОКОЛАД СЪС СТЕВИЯ 80 г
НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МАГАЗИНЧЕ ЗА ШОКОЛАД В ПАРИЖ - ДЖЕНИ КОЛГАН - СИЕЛА
КАФЕ МИМИ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ И ШОКОЛАД 120 г
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
КАКАОВО БЛОКЧЕ КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Домашни шоколадови пуканки
Коментари към Ябълки в шоколад с орехи