Ябълки в захарен сироп с канела
Необходими продукти:
6 - 7 големи ябълки
За сиропа:
1 литър вода
250 грама захар
100 милилитра оцет
5 - 6 зърна бахар
1 чаена лъжица канела
семена горчица, карамфил - по желание
Начин на приготвяне:
Измийте ябълките, разрежете ги на парчета, почистете от сърцевината със семената. Бланширайте във вряща вода за 2 минути, след което извадете плодовете, в същата течност прибавете захарта, подправките, оцета и нека заври.
Ябълките разпределете в буркани, залейте с врящия сироп, поставете капаци върху съдовете, но не затваряйте. Пастьоризирайте за 10 - 15 минути, след това затворете с капаците, обърнете бурканите с дъното нагоре, увийте в одеяло и оставете така, докато се охладят.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
НЕИСС БОДИ ЕКСПЕРТ АНТИЦЕЛУЛИТЕН СКРАБ 330 г
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ДЖИНДЖИФИЛ пастили * 12
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ сироп 100 мл
ИКАРОВ СКРАБ ЗА ТЯЛО КАФЕ 200 г
Нов ПРОМОЛОЛИ ХЕРБАЛ БЛИЗАЛКИ ПРИ КАШЛИЦА С ВКУС НА ЯБЪЛКА * 4
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Как да изберем най-подходящата райска ябълка?
- Сладкиш с натрошени солети и желирани плодове
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Отслабване с мед и канела
- Колко грама захар да ядем на ден
- Канелено дърво, Канела
- Ябълково мартини с джинджифил и лимон
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Как да изгоним плодовите мушици от дома?
- Сочен ябълков сладкиш с лимонови корички
Коментари към Ябълки в захарен сироп с канела