Шницели от зеле с кашкавал
Необходими продукти:
250 грама зеле
70 грама кашкавал
20 милилитра олио
10 грама масло
1 яйце
3 супени лъжици галета
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете зелевите листа в подсолена вода, оставете да се охладят и начукайте леко. След това в тях увийте тънки парчета кашкавал.
Потопете получените "пакетчета" първо в яйце, оваляйте в галета и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете с разтопено масло.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Кюфтета от зеле
- Шницели от прясно зеле в кашкавалена панировка с орехи
- Постни кюфтета от зеле с чесън
- Кюфтета от булгур със зеле и моркови
- Панирани кюфтета от ориз, картофи и зеле
- Кюфтета от зеле с плънка от колбас
- Зелеви кюфтета с грис, лук и майонеза
- Кюфтета от зеле с кашкавал
- Кюфтета от зеле с лук и пармезан
Коментари към Шницели от зеле с кашкавал