Шипков чай с ябълка, мед и джинджифил
Необходими продукти:
джинджифил
ябълка
5-7 шипки
пръчка канела
мед
Начин на приготвяне:
Нарежете ябълката на тънки парчета. Вземете стъклена чаша за топли напитки и в нея сложете шипките (може да смелите), пръчката канела и няколко резена ябълка. Обелете джинджифила, отрежете няколко малки парченца, сложете и тях в чашата. Залейте всичко с вряща вода и оставете чаят да се запари за 5 - 10 минути. Добавете мед на вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА ALPINE HERBS филтър * 15
НовВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 120
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA BLUE 18 ВИДА * 5
НовВИРУМИНИ ФИЛТЪР * 120
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
НовЧАЙ ФИЛТЪР ЯБЪЛКА И КАНЕЛА * 20 БИОПРОГРАМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Диета с ябълки за 7 дни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Чай от лайка като лекарство
- Орфеево цвете, Родопски силивряк, Родопска хаберлея, Каберлия, Китара, Стирака, Шапива билка
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
Коментари към Шипков чай с ябълка, мед и джинджифил