Чийзкейк Фереро
Необходими продукти:
за основата
- 150 грама бисквити
- 4 бонбона Фереро Роше
- 75 грама разтопено масло
за кувертюрата
- 6 бонбона Фереро Роше
- 225 грама Маскарпоне
- 50 грама захар
- 1 чаена лъжичка ванилов екстракт
- 500 милилитра сладкарска сметана за разбиване
- 120 грама разтопен черен шоколад
Начин на приготвяне:
Смелете бисквитите, смесени с бонбоните в блендер и налейте маслото. Разстелете тестото на дъното на форма и охладете. В друг съд сложете маскарпонето, захарта, ванилията и половината от сладкарската сметана. Разбийте до хомогенност и разпределете крема върху основата. Разполовете и сложете едната част от бонбоните на няколко места, разбийте останалата сметана до желаната гъстота и прибавете шоколада. Разпределете крема, заглаждайки ръбовете и повърхността. Украсете с останалите бонбони и охладете чийзкейка. По желание поръсете със смлени ядки. Разрежете, поднесете и му се насладете. Страхотен и на вкус, и на вид.
Да ви е сладичко!
Източник: whatjessicabakednext.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ЗОЯ БИО ЛУКУМА прах 150 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Кедър
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
Коментари към Чийзкейк Фереро