Чийзкейк от яйца, крема сирене и бял шоколад
Необходими продукти:
3 яйца
120 грама бял шоколад
120 грама крема сирене

Начин на приготвяне:
Отделете жълтъците от белтъците. Съда с белтъците покрийте с найлоново фолио и приберете в хладилника.

Загрейте фурната до 170 градуса.
Начупете шоколада на парчета, сложете в купа и разтопете на водна баня, разбърквайки.

След това прибавете крема сиренето и бъркайте до получаването на еднородна смес.

Ред е на жълтъците и отново бъркате до еднородност.

Извадете белтъците от хладилника и ги разбийте с тел за разбиване на яйца. След това добавете към готовия шоколадов крем.

Намажете лист пергамент с масло и покрийте подходящ съд от вътрешната страна с него. Изсипете "тестото" и изпечете във фурната в продължение на 15 минути на водна баня. Не изваждайте веднага, след като изключите.

Поднесете десерта студен, може да поръсите с пудра захар.

Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Чийзкейк със сирене крема и бял шоколад
- Чийзкейк с тиква и джинджифил
- Млечна торта с карамел и шоколад
- Замразени кексчета с бисквити, ягоди и ванилово кисело мляко
- Чийзкейк с кайсии и бадемов ликьор
- Бананов чийзкейк с извара и карамел
- Чийзкейк с овесени ядки и ябълки
- Шоколадов чийзкейк с ванилов пудинг
- Ванилов чийзкейк с черен шоколад
- Солен чийзкейк с извара и сушени домати
Коментари към Чийзкейк от яйца, крема сирене и бял шоколад