Чеснови пръчици с пармезан

Необходими продукти:
500 грама брашно
16 грама набухвател
8 грама сода, изгасена в 1 супена лъжица оцет
400 грама натурално кисело мляко
2 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжица сол
2 скилидки чесън
2 стръка пресен босилек
За намазване:
4 скилидки чесън
50 грама пармезан
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 190 градуса. Чесъна намачкайте, босилека накълцайте на ситно. Смесете продуктите за тестото и с помощта миксер замесете меко тесто.
Разточете го върху плот, посипан с брашно. Дебелината на слоя да бъде около 1 сантиметър.
Разрежете на дълги ивици, които поръсете с настърган пармезан. Четирите скилидки чесън намачкайте и разпределете по повърхността на пръчиците, след това напръскайте със зехтин.
Подредете ивиците тесто в тава, чието дъно сте застлали предварително с хартия за печене и поставете съда във фурната до образуването на златиста коричка (около 20 минути).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули 500 мг * 250
ПРОМОАУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ БИЛКОВА ФОРМУЛА капсули * 60
ПРОМОГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Тутманик
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Поставяйте тесто от чесън, оцет и брашно върху брадавици и кокоши тръни
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Чеснови пръчици с пармезан