Чеснови бутер рулца с босилеково песто и кашкавал
Необходими продукти:
- 2 листа бутер тесто
- 8 супени лъжици босилеково песто
- 1/2 чаена чаша настърган кашкавал
- 2 супени лъжици чесън на прах
Начин на приготвяне:

- Загрейте фурната до 180 градуса и покрийте дъното на голяма тава с хартия за печене.
- Разпределете 4 супени лъжици песто върху първия лист бутер тесто.
- Поръсете с половината настърган кашкавал и 1 супена лъжица чесън на прах.
- Завийте на руло, като започнете от късата част и нарежете с остър нож на филийки. Повторете с останалите продукти.
- Подредете бутер рулцата в подготвената тава и печете около 12-15 минути до златист цвят.
- Изчакайте 5 минути, преди да ги прехвърлите в плато и поднесете.
Приятен апетит!

Снимки: mygingergarlickitchen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОБАЛАНС СУПЕР ГЕЛ - КРЕМ ЗА СИЯЙНА КОЖА НА ЛИЦЕТО 50 мл
ЛИНДА РЕН ДИЕТ МАЛИНОВИ КЕТОНИ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Тиквеник от бутер тесто с яйца и прясно мляко
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Канелени пръчици от бутер тесто
- Сладкиш от бутер тесто с лимонов крем
Коментари към Чеснови бутер рулца с босилеково песто и кашкавал