Цветно зеле по корейски
Необходими продукти:
1 килограм цветно зеле
1 голям морков
4 супени лъжици оцет
1/2 чаена чаша олио/зехтин
1 глава чесън (може да използвате по-малко, ако предпочитате)
1 малка сладка чушка
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте карфиола и накъсайте на съцветия. Пуснете ги във вряща вода за 15 - 20 минути, за да омекнат малко, след което оставете да изстинат.
Настържете моркова на едро, чушката нарежете на тънки полукръгчета, а магданоза на ситно.
Смесете зеленчуците, магданоза, овкусете с оцет и олио (по-добре го затоплете), добавете чесъна и оставете салата за една нощ, за да поеме добре всички вкусове и аромати.
Ако желаете, може да използвате готов микс от подправки за моркови по корейски или други по ваш избор.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА 20 гр. ВЕТА ФАРМА
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРФИОЛ 190 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Карфиол, Цветно зеле
- Туршиите и техните ползи за здравето на човек
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Карфиолени пуканки
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Карфиолен ориз с кашу и див лук
- Печени зеленчуци - картофи, карфиол, нахут с къри паста
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Пържен карфиол по корейски
Коментари към Цветно зеле по корейски