Цветно зеле по корейски

Необходими продукти:
1 килограм цветно зеле
1 голям морков
4 супени лъжици оцет
1/2 чаена чаша олио/зехтин
1 глава чесън (може да използвате по-малко, ако предпочитате)
1 малка сладка чушка
магданоз
Начин на приготвяне:
Измийте карфиола и накъсайте на съцветия. Пуснете ги във вряща вода за 15 - 20 минути, за да омекнат малко, след което оставете да изстинат.
Настържете моркова на едро, чушката нарежете на тънки полукръгчета, а магданоза на ситно.
Смесете зеленчуците, магданоза, овкусете с оцет и олио (по-добре го затоплете), добавете чесъна и оставете салата за една нощ, за да поеме добре всички вкусове и аромати.
Ако желаете, може да използвате готов микс от подправки за моркови по корейски или други по ваш избор.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА 20 гр. ВЕТА ФАРМА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Рецепти за туршия от зеле и моркови
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Туршиите и техните ползи за здравето на човек
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Карфиол, Цветно зеле
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Джардиниера – италианска туршия
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Зеленчуково асорти за зимата
- Печен карфиол с наденица и чедър
Коментари към Цветно зеле по корейски