Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Царевичен грис с чедър и пармезан

Царевичен грис с чедър и пармезан

Царевичен грис с чедър и пармезан  - изображение

Необходими продукти:

  • 4 чаени чаши прясно мляко
  • 1/2 чаена чаша масло
  • 1 чаена чаша царевичен грис
  • 1 яйце
  • 2 чаени чаши настърган чедър
  • 1/4 чаена чаша настърган пармезан

Начин на приготвяне:

Сложете млякото да заври и добавете маслото и царевичния грис. Намалете температура, нека ври на ниска степен, докато гриса се сготви

Свалете от котлона и към гриса добавете яйцата, чедъра и подправете със сол и черен пипер. Излейте в малка керамична тавичка и поръсете с настъргания пармезан.

Печете около 35-40 минути на 180 градуса (в подгрята предварително фурна). Сервирайте ястието горещо.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: myrecipes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияБотаникаЗдравни съветиЛюбопитноСнимки