Хлебни гнезда с риба
Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба по избор
- 500 милилитра прясно мляко
- 400 грама франзела или друг хляб
- 200 грама лук
- 150 грама кашкавал
- олио, подправки, майонеза
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата, накълцайте ситно лука и зелени подправки по избор, кашкавала настържете и смесете продуктите. Подправете със сол, черен пипер и друго, каквото предпочитате.
Нарежете франзелата на парчета, които намокрете с прясно мляко и след това отцедете течността.
Подредете хляба в намазнена тава, направете вдлъбнатини във всяко парче и ги напълнете с рибената маса. Покрийте повърхността с майонеза и поставете тавата във фурната.
След 40 минути печене на 180 градуса поръсете ястието с настърган кашкавал и го върнете във фурната за 5 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ЛИЗИ ОМЕГА 3 ФОРТЕ капсули * 64 854835
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Еврейски безквасен хляб Маца
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
Коментари към Хлебни гнезда с риба