Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Хлебни гнезда с риба

Хлебни гнезда с риба

Хлебни гнезда с риба - изображение

Необходими продукти:

  • 500 грама филе от риба по избор
  • 500 милилитра прясно мляко
  • 400 грама франзела или друг хляб
  • 200 грама лук
  • 150 грама кашкавал
  • олио, подправки, майонеза

 

Начин на приготвяне:

Нарежете рибата, накълцайте ситно лука и зелени подправки по избор, кашкавала настържете и смесете продуктите. Подправете със сол, черен пипер и друго, каквото предпочитате.

Нарежете франзелата на парчета, които намокрете с прясно мляко и след това отцедете течността.

Подредете хляба в намазнена тава, направете вдлъбнатини във всяко парче и ги напълнете с рибената маса. Покрийте повърхността с майонеза и поставете тавата във фурната.

След 40 минути печене на 180 градуса поръсете ястието с настърган кашкавал и го върнете във фурната за 5 минути.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиВидеоСнимкиЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиХрани и ястияНовиниИнтервютаДиетиСпортИсторияХранене при...