Хлебни гнезда с риба

Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба по избор
- 500 милилитра прясно мляко
- 400 грама франзела или друг хляб
- 200 грама лук
- 150 грама кашкавал
- олио, подправки, майонеза
Начин на приготвяне:
Нарежете рибата, накълцайте ситно лука и зелени подправки по избор, кашкавала настържете и смесете продуктите. Подправете със сол, черен пипер и друго, каквото предпочитате.
Нарежете франзелата на парчета, които намокрете с прясно мляко и след това отцедете течността.
Подредете хляба в намазнена тава, направете вдлъбнатини във всяко парче и ги напълнете с рибената маса. Покрийте повърхността с майонеза и поставете тавата във фурната.
След 40 минути печене на 180 градуса поръсете ястието с настърган кашкавал и го върнете във фурната за 5 минути.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Погача за прощъпулник
- Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Кошнички от пълнозърнест хляб с яйце и бекон
- Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
- Картофен хляб с лук
Коментари към Хлебни гнезда с риба