Хамбургери със забулени яйца, холандски сос, авокадо и сьомга
Необходими продукти:
- 4 пресни сурови яйца
- 2 питки за хамбургери
- 1 узряло авокадо
- 60 грама пушена сьомга
За соса:
- 3 жълтъка
- 12-150 грама масло
- 1/2 супена лъжица лимонов сок
- прясно смлян бял пипер и сол на вкус
- 1 супена лъжица студена вода
- 1 литър вода
- 1 супена лъжица оцет
Начин на приготвяне:
Първо направете холандския сос.

След това разрежете питките на два части и сложете в нагорещен тиган с малко олио с разреза надолу. Нека се запекат леко и извадете.

Авокадото обелете и нарежете на тънки парчета, по същия начин нарежете и рибата.

Яйцата чукнете в чаша, след което сложете във врящата вода с оцета.

Когато приключите с подготовката на всички продукти, сглобете хамбургерите.
Върху всяка половинка питка сложете по няколко парченца авокадо.

Върху тях пушена сьомга, следва яйце и полейте с топъл сос.


Добър апетит!
Източник: smachno.in.ua
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически сос за хамбургери
- Пилешки бургер с кашкавал
- Хибридът суши бургер е реалност и е по-апетитен, околкото можем да си представим
- Домашни вегетариански сандвичи
- Sky Optic Бургас
- Веган бургер
- Бургер с телешко и ананас
- Бургер от червено цвекло
- Съдържат ли хамбургерите месо? Не съвсем
- Бургери с пуешко месо
Коментари към Хамбургери със забулени яйца, холандски сос, авокадо и сьомга