Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Бургери с печени яйца и кашкавал

Бургери с печени яйца и кашкавал

от 28 авг 2016г., обновено на 01 сеп 2016г.
Бургери с печени яйца и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • питки за бургери или друг подходящ хляб (по 2 филии за бургер)
  • по 1 яйце за всеки бургер
  • кашкавал или друг вид любимо сирене - по 10 грама за порция
  • по желание може да добавите: домат, шунка, зелени подправки и/или друг предпочитан продукт
  • форми за мъфини


Начин на приготвяне:

Чукнете яйцата във форми за мъфини и изпечете във фурната за около 10-15 минути при температура от 180 градуса.
Докато те се приготвят, настържете кашкавала. Затоплете филиите хляб. Ако използвате питки, разрежете ги хоризонтално на две части.
Готовите яйца извадете от формите и поставете между две парчета топъл хляб. Сложете и настърган кашкавал, след което запечете бургерите за няколко минути, за да се разтопи кашкавалът. Може да направите това във фурната или на тиган.
Разбира се, с плънката може да експериментирате и да добавите шунка, домат, любими подправки или каквото допълнение предпочитате.

Добър апетит!

Снимка: povarenki.com

Още по темата:
  • Класически сос за хамбургери Класически сос за хамбургери
  • Японският отговор на хамбургера или какво е това бао-обяд? Японският отговор на хамбургера или какво е това бао-обяд?
  • Оризови бургери с пилешко филе и соев сос Оризови бургери с пилешко филе и соев сос
  • Бургер изкуство Бургер изкуство
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бургери с печени яйца и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бургери с печени яйца и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 14 December 2025 в 16:31
    Коментирайте "Бургери с печени яйца и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Класически сос за хамбургери
  • Sky Optic Бургас
  • Хибридът суши бургер е реалност и е по-апетитен, околкото можем да си представим
  • Домашни питки за хамбургер
  • Японският отговор на хамбургера или какво е това бао-обяд?
  • Съдържат ли хамбургерите месо? Не съвсем
  • Бургери с пуешко месо
  • Оризови бургери с пилешко филе и соев сос
  • Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
  • Запечени мини бургери с яйце и кашкавал
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Лечение на тромбоцитопенияЛечение на тромбоцитопения

Лечение на тромбоцитопения

от 12 дек 2025г.Прочети повече
AI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменциятаAI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменцията

AI инструмент определя с точност тежестта и вида на деменцията

от 12 дек 2025г.Прочети повече
Супергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневноСупергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневно

Супергрип във Великобритания заразява хиляди хора ежедневно

от 12 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 4 дни, 3 часа и 31 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 44 дни, 5 часа и 28 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НИВЕА ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА УСТНИ МЕД РИПЕЪР 4.8 г

КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30% 50 мл АПИОРГАНИК

ЕЛ КОМПРА ТРИБУЛУС капсули * 180

СПИРТ КАМФОРОВ 10% 100 мл. ГАЛЕН ФАРМА

ЛИДИЯ ФАРМА ТИНКТУРА ЖЕНСКА ГРИЖА 100 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ДХЦ КОНТИНУС табл. 90 мг. * 50

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:13:47

ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:12:18

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 12 дек 2025г. в 17:10:32

ДХЦ КОНТИНУС табл. 90 мг. * 50

Коментар на: Гинка Николаева от 12 дек 2025г. в 16:51:10

ПРОФИЛАКТ ПРОТЕКТ капсули * 30

Коментар на: Д.А. от 12 дек 2025г. в 16:08:41
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival