Треска Брандаде (Brandade de morue)

Необходими продукти:
- филе от солена треска
- прясно мляко
- моцарела
- чесън
- индийско орехче
- лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете рибата за 5-10 минути във вода, като добавите 1-2 скилидки чесън, индийско орехче и лимонов сок в течността.
След това почистете филето от костите и го сварете в прясно мляко на бавен огън.
Когато бъде готово, намачкайте го, докато се превърне в пюре, и тогава прибавете настърганата моцарела. Запечете до златисто.
Ястието се поднася с препечени филийки, вкусно е както студено, така и горещо.
Рецептата е традиционна френска, съществуват варианти, при които се добавят сварени картофи към рибата.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: livetotravel.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ МАСЛО ОТ ТРЕСКА капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ЗДРАВНИЦА
НовРИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 60 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
ГРИЙН ПАСЧЪР РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА BLUE ICE ROYAL капсули * 120
Безплатна доставка за България!МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба треска - ползи за здравето
- Черен дроб от треска - ползи за здравето и състав
- Рибена яхния с треска и скариди
- Печена треска с картофи и домати
- Хрупкав чипс от треска в бирена панировка
- Риба треска в хрупкава панировка
- Печено филе от треска с ориз и зеленчуци
- Панирани пръчици от риба треска
- Печен нахут с ндуя, филе от треска и миди
- Гювечета от треска с боб и зеленчуци
Коментари към Треска Брандаде (Brandade de morue)