Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки Млечни и сметанови Топъл чеснов сос за месо

Топъл чеснов сос за месо

Топъл чеснов сос за месо - изображение

Необходими продукти:

  • 4 скилидки чесън (или повече на вкус)
  • 1 супена лъжица чесън на прах
  • 1 чаена чаша вода
  • 1 кубче телешки бульон
  • 3/4 чаена чаша сметана
  • 1 супена лъжица царевично брашно
  • сол

Начин на приготвяне:

Смачкайте скилидките чесън в топъл тиган, загрят на средна температура. Добавете водата, натрошете бульона и разбъркайте. Прибавете подправките и сметаната. Изчакайте сместа да заври и добавете нишестето. Разбъркайте и посолете на вкус, след което сервирайте соса.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bestrecipes.com.au

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛюбопитноИсторияХранене при...СнимкиДиетиАлт. медицинаЛайфстайлБотаника