Тиквички с патладжан, чесън и пармезан

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 супена лъжица масло
- 3 средно големи тиквички, нарязани на дебели филийки
- 1 малък патладжан, нарязан на дебели филийки
- 1 скилидка чесън, пресована
- 1/2 чаена чаша настърган пармезан
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Загрейте зехтина и маслото в голям тиган на средно силен огън.
- Добавете тиквичките, патладжана и чесъна и разбъркайте, за да се покрият равномерно с мазнината.
- Гответе около 12-15 минути, докато омекнат, като разбърквате периодично.
- Отдръпнете тигана от котлона и подправете със сол и прясно смлян черен пипер на вкус.
- Поднесете тиквичките и патладжана топли, поръсени с настъргания пармезан.
Приятен апетит!
Снимка: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ХЕРЦФИТ капсули * 180 SANCT BERNHARD
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMYLY С ЧЕСЪН 750 мл
АУДИО КАЛМ капсули * 30
НУТРИКОСТ ЧЕСЪН капсули * 240
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Консерва от патладжани с моркови, чушки и чесън
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Рецепти за консерва от патладжани с чушки
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
Коментари към Тиквички с патладжан, чесън и пармезан