Тиквички с патладжан, чесън и пармезан
Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин
- 1 супена лъжица масло
- 3 средно големи тиквички, нарязани на дебели филийки
- 1 малък патладжан, нарязан на дебели филийки
- 1 скилидка чесън, пресована
- 1/2 чаена чаша настърган пармезан
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Загрейте зехтина и маслото в голям тиган на средно силен огън.
- Добавете тиквичките, патладжана и чесъна и разбъркайте, за да се покрият равномерно с мазнината.
- Гответе около 12-15 минути, докато омекнат, като разбърквате периодично.
- Отдръпнете тигана от котлона и подправете със сол и прясно смлян черен пипер на вкус.
- Поднесете тиквичките и патладжана топли, поръсени с настъргания пармезан.
Приятен апетит!
Снимка: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ПАТЛАДЖАН капсули 450 мг * 30 SWR051
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60 SWU849
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ОСТРОВИТ ИМУН ЕЙД капсули * 90
ХАРТ МАКС капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Оригинални турски рецепти за имамбаялдъ
- Пресен чесън – ползи за здравето и приложение в кулинарията
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Оригинални рецепти за Баба Гануш
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
Коментари към Тиквички с патладжан, чесън и пармезан