Салата от сотирани настъргани тиквички с лук, мента и пармезан

Необходими продукти:
- 3 тиквички
- 30 грама масло
- сол, черен пипер
- 3 стръка пресен копър
- 1 връзка прясна мента
- 1 главичка червен лук
- 50 грама настърган пармезан
- сок от половин лимон
Начин на приготвяне:
Настържете тиквичките на ренде и ги отцедете от излишната вода. В тиган разтопете маслото и запържете тиквичките до омекване.
Подправете със сол, черен пипер, нарязана мента, копър и наситнен червен лук. Подправете с лимонов сок, разбъркайте и разпределете порции. Гарнирайте с настърган пармезан и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.panningtheglobe.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Спазмолитици
- Гриловани мариновани тиквички
- Компот от грозде с лимон и мента
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Салата от сотирани настъргани тиквички с лук, мента и пармезан